Een Duplexappartement met 2 slaapkamers.
199.000,00 EUR
België, Antwerpen, 2060, De Coninckplein 30.
Een Duplexappartement met 2 slaapkamers.
Listing status: Active
Property type: Apartment
Property ID: ANC 1452
Listing type: House for sale
Rooms: 2
Bathrooms: 1
Bedrooms: 1
Built year: 2013
Ground size: 210 m²
House size: 70 m²

Een Duplexappartement met 2 slaapkamers.

Het pand is gelegen op een toplocatie te De Coninckplein. Het appartement grenst aan de bibliotheek Permeke van Antwerpen en 500 meter verder ligt het Centraal Station van Antwerpen. Het ligt ook dichtbij de winkelstraat De Meir en de Antwerpse grote markt. Verder zijn er verscheidene supermarkten in de buurt en ligt het appartement tegenover China Town.

Het gehele pand werd in 2013 gerenoveerd, het dak voldoet aan de nieuwe normen van 2020. Alle ramen beschikken over dubbele beglazing. De centrale verwarming is op gas. Alle meters: elektriciteitsmeter, watermeter en gasmeter zijn apart.

Er is geen lift aanwezig. De vaste kosten zijn ±20 euro/maand.  

Het duplexappartement bevindt zich op de 3de verdieping.

U gaat het appartement binnen langs de inkomdeur, waarna u zich bevindt in de binnenhal. Aan de linkerkant is dan een badkamer met bad en wc (7m²), waar ook een ruimte voor wasmachine/droogkast is voorzien. Daarnaast zijn er twee slaapkamers (10m² en 15m²). Aan de rechterkant is de trap naar de bovenverdieping (4de verdieping). Bovenaan komt u terecht in de living (35m²) met een moderne open keuken aan uw linkerkant. Twee grote tegenoverstaande ramen nemen de plaats in van muren en zorgen voor veel lichtinval. De achterkant is aan de oostkant van het gebouw; langs een van de grote ramen naar buiten komt u uit op een rustig balkon van 4,5m². Aan de westkant komt u langs het grote raam ook uit op een balkon (2,5m²), waar u een heel mooi uitzicht heeft over het gehele De Coninckplein.

De muren die aan de buurgebouwen grenzen zijn in de vorm van een driehoek dat mooi overgaat in het hellend dak.

KI 447

EPC: 160 kWh/m²

Voor meer informatie en foto’s, zie:

https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/appartement/te-koop/antwerpen-6/2060/8884535

 

 

Amenities:
Specific
Balcony
Interior
Heating
No location available
No reviews for house
Please past text to modal
Powered by OrdaSoft!