Handelspand met twee appartementen in Merksem te koop
349.000,00 EUR
België, Antwerpen, Anwerpen, 2170, Laaglandlaan 46.
Handelspand met twee appartementen in Merksem te koop
Listing status: Active
Property type: Townhouse
Property ID: ANC 1443
Listing type: House for sale
Rooms: 4
Bathrooms: 3
Bedrooms: 4
Built year: 1960
Ground size: 150 m²
House size: 100 m²

Handelspand met twee appartementen er boven. De twee appartementen worden al verhuurd met een totaalhuurprijs van €1080 per maand. Deze twee appartementen bevatten elk twee kamers, een living, een keuken, en een badkamer met wc. De kleinste slaapkamer op de eerste verdieping komt uit op een balkon en een terras op het dak. De kleine slaapkamer van het tweede appartement op de tweede verdieping bevat ook een balkon. Het gelijkvloers is momenteel leegstaand.

Er zijn verscheidene mogelijkheden als functie: frituurzaak, kleinhandel, vrij beroep, broodjeszaak, … Het is ook mogelijk het statuut te wijzigen naar privéwoonst (moet aangevraagd worden). De zaal vooraan op het gelijkvloers is 30m² groot. Keuken, WC en magazijn/werkplaats ca. 50 m². Achteraan is een bouwgrond van 45.2 m² die uitkomt op de zijstraat Grasbloemstraat. Het gebouw heeft een commercieel gunstige ligging dichtbij het Kroonplein. De tram en de bus zijn op wandelafstand bereikbaar

De dak is op 2018 geïsoleerd.

KI €2518

Bouwjaar 1960

 

Voor meer info of een bezoek kan u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0486051566. 

 

Amenities:
Exterior
Yard
No reviews for house
Please past text to modal
Powered by OrdaSoft!